Bityard Exchange Review 2020

Veel beleggers staan te popelen om leverage trading te doen vanwege de moeilijk te hanteren technieken. Maar leverage trading hoeft niet complex te zijn. Bityard brengt eenvoud en gebruiksgemak in de handel, waardoor beginnende klanten met vertrouwen kunnen handelen met marge.

De meeste contractplatforms bieden geavanceerde tools die niet nodig zijn voor beginners om te gebruiken, en voegen daardoor meer verwarring toe in plaats van echte waarde voor newbie-handelaren.

Maar wat zijn contracten precies?

Contracten zijn handelsinstrumenten die beleggers in staat stellen om te handelen op de koersbeweging van een actief op een vaste datum en prijs in de toekomst. Met de handel in contracten hebben gebruikers toegang tot enorme hoeveelheden kapitaal door middel van hefboomwerking. Het wordt over het algemeen gebruikt als een middel om andere investeringen af te dekken of om de winst te vergrendelen wanneer er in volatiele markten wordt gehandeld.

Wat is Bityard?

Bityard werd in 2019 opgericht in de technologische hoofdstad van Azië, Singapore. Als wereldleidende crypto-contractenbeurs volgt de bedrijfsfilosofie van Bityard de „complexe contracten eenvoudige handel“-aanpak die erop gericht is om de handelservaring voor klanten te vereenvoudigen en tegelijkertijd adequate handelstools te gebruiken.

De beurs biedt een lage toetredingsdrempel en concurrerende tarieven. Gebruikers zijn in staat om transacties uit te voeren vanaf 5 USDT of zelfs 20.000 USDT, met slechts 0,05% rente.

Aangezien een hoger risico een hogere beloning oplevert, laat Bityard een hefboomwerking van 10x tot 100x toe.

Voordelen van Bityard

Er zijn verschillende handelsplatformen voor crypto-derivaten op de markt, zoals Bitmex. Terwijl ze wel geavanceerde tools bieden voor veteranenhandelaren, zijn hun interface en bedieningspaneel veel te complex voor newbie-handelaren.

Zij-aan-zij vergelijking tussen Bitcoin Era en Bityard trading interface

Zoals u van bovenaf kunt zien, ziet de interface van Bityard (rechts) er eenvoudig en strak uit. Bovendien zit het niet vol met te veel functies die beginners kunnen overweldigen.

Door het vereenvoudigde proces biedt Bityard de meest beginnersvriendelijke tools en interface voor het verhandelen van contracten. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om te handelen met hefboomwerking, ondanks het feit dat hij geen eerdere ervaring heeft. Bovendien stelt het gebruikers in staat om inkomsten te genereren door middel van het dagelijkse mijnbouwprogramma.

Bityard werd gelanceerd met vier licenties die gecertificeerd zijn door vier regelgevende instanties: ACRA van Singapore, MSB van de Verenigde Staten, MTR van Estland en AUSTRAC van Australië.

De beurs ondersteunt ook deposito’s met fiat en zeven gangbare digitale valuta: BTC, ETH, XRP, TRX, USDT, HT, EOS. Met dat in gedachten heeft Bityard meer stortingsopties dan elke reguliere contractuitwisseling. Bovendien biedt het ook OTC-diensten aan voor het kopen van USDT met lage handelstarieven, die zowel voor beginnende handelaars als voor instellingen gelden.

Bityard heeft twee opmerkelijke promotie- en klantenwervingsstrategieën. De ene strategie is om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen via haar merkambassadeur Buakaw Banchamek, een Thaise bokskampioen.

De andere strategie is om KOLs te gebruiken om meer gebruikers binnen de crypto ruimte te sifoneren.

Bityard Aanmeldingsproces

Het aanmeldingsproces duurt slechts 30 seconden.

Ga gewoon naar de Bityard registratiepagina en voer de nodige informatie in. U kunt zich registreren met uw e-mailadres of telefoonnummer.

Zodra u klaar bent, krijgt u een veilige portemonnee toegewezen en kunt u beginnen met handelen.

Bityard Contract Handelen

Om te beginnen met de handel, ga naar „Handel“.

A wordt dan doorgestuurd naar de handelspagina, die een schone en eenvoudige interface heeft, met professionele grafieken en tools.

Bityard ontleent zijn koersgegevens aan drie top-of-the-line spot trading beurzen Binance, OKEx, en Huobi om de nauwkeurigheid van de marktprijs te maximaliseren. In tegenstelling tot andere platformen legt het zijn eigen spread niet op aan zijn gebruikers.

Vergelijking met andere contractplatforms

Platform Bitmex Bybit Deribit Bityard

Transactievergoeding 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (De mijnbouw

beloning kan worden afgetrokken

met nog eens 10%)

FiatBorgtocht Nee Nee Nee Ja

Aantal Activa Opties 8 4 2 10

KYC-nr. Geen Intrekkingen > 1 BTC-nr.

BYD en Daily Mining

Bityard geeft gebruikers de kans om BYD, de platformtoken, te krijgen in onder andere de reguliere cryptocurrency’s op de Daily Mining pagina.

De rol van BYD zal het groeiende ecosysteem van Bityard omvatten. Dit betekent dat het hetzelfde potentieel heeft als Binance’s BNB. Voorlopig kan het worden gebruikt om handelsvergoedingen te betalen, wat gebruikers een korting geeft bij het gebruik van de beurs.

BYD zal binnenkort in de toekomst op verschillende reguliere beurzen worden genoteerd.

Het totale aanbod van de token is 210 miljoen, waarbij 10,24 miljoen BYD wordt toegewezen aan het mijnbouwprogramma. Bovendien krijgt u 6 BYD bij activering.

Bityard Ambassadeur

De meeste crypto-uitwisselingen doen geen moeite om te investeren in merkambassadeurs om hun platform te promoten. Bityard wil het anders doen.

De contractuitwisseling heeft een partnerschap met Buakaw Banchamek, een Thaise bokskampioen die toevallig een van de grootste atleten in Thailand is.

Conclusie

De doelmarkt van Bityard is zeer specifiek. Hun klanten zijn nieuwkomers die contracten willen verhandelen.

Ze hebben erkend dat de crypto-contracten handelsmarkt ondermaats is, daarom zijn ze van plan om dat gat te vullen met hun Complex Contracts Simple Trade concept, dat duidelijk te zien is in het Bityard platform.

Elke newbie handelaar die zal struikelen op de beurs zal vinden dat het de meest intuïtieve contracten trading platform in de markt als het maakt het zo veel gemakkelijker om de handel met hefboomwerking.