Bitcoin stiger til et højdepunkt på alle tidspunkter mod argentinsk peso, tyrkisk lira og brasiliansk real

Bitcoin er steget højere end hele tiden mod den argentinske peso, tyrkiske lire og Brazillian Real med henholdsvis 169%, 20% og 5%, da voksende bekymring i deres lokale økonomier lægger belastning på fiat og vendte folk til Bitcoin til lette transaktioner og gemme værdi. Bitcoin’s præstation mod den argentinske peso (BTC / ARS) er steget med 169% siden Bitcoin’s all-time high i december 2017. Ifølge Usefultulips.org , som kombinerede data fra peer-to-peer-udveksling LocalBitcoins.com og Paxful, transaktioner med involvering af Bitcoin er også steget i de sidste uger og er steget over $ 1.042 millioner i denne måned.

Transaktionsvolumen er også steget

Tyrkiets par til Bitcoin Loophole til tyrkisk lira (BTC / TRY) er steget med 20% siden december 2017. I øjeblikket forbliver transaktionsvolumener på Paxful og LocalBitcoins.com konstant siden begyndelsen af ​​året. Selvom det ikke var på samme niveau som i 2018, begyndte transaktionsmængderne i 2020 at stige i maj, hvor volumen på Paxful begyndte at stige inden 3. maj.

Bitcoin’s præstation mod den brasilianske Real steg kun med 5%, men transaktionsvolumen er steget i 2020 Brug af Paxful er konstant steget i de sidste par uger, der begynder 31. maj. Den 9. august trak Paxful halvdelen af ​​LocalBitcoins samlede volumen med førstnævnte volumen på $ 213.000, mens sidstnævnte havde $ 519.000.

Folk vender sig mod alternativ valuta, efterhånden som økonomien kollapser

Brasiliens valuta er devalueret med over 30% over for den amerikanske dollar. Som et resultat undersøges folk for at investere i fonde, aktier og cryptocurrencies. Flere afrikanske lande har også rapporteret om en stigning i kryptotransaktioner. Argentina er i sin værste økonomiske krise, der fik sine borgere til at henvende sig til Bitcoin for at beskytte dem mod devaluerende lokal valuta. Da reguleringer i landet forhindrer let adgang til udenlandske valutaer, er Bitcoin, der kan gennemføres peer-to-peer, let tilgængelig.